Ost og alt andet godt til sammenkomsten

Hos specialbutikken Osteriet kan du smage på masser af specialoste

og bestille tapas-anretninger med hjem, til mødet eller privatfesten.

Du får også en friskskåret pålægspakke til kun 65 kr

Tlf. 9852 0459

ÅBNINGSTIDER I OSTERIET
Mandag – Torsdag 10:00 – 17:00
Fredag 10:00 – 17:30
Lørdag LUKKET

237cut
Osteriets butik på Østergade 3 i Hobro bugner med ost.

Her er altid over 80 specialoste udstillet, som kunderne kan smage løs af, inden de udvælger sig den heldige ost, som skal med hjem og nydes.

 

Af lækre specialoste kan nævnes Thise mejeris Vesterhavsost, der er en fast, økologisk ost med saltkorn. Det er en velsmagende ost, som Osteriets kunder er vilde med.

 

Gedeoste på vej til at blive det store hit

Derudover har osteriet også en række spændende gedeoste, som trods gedeosts ufortjente ry som værende en for skarp og lugtende ost, er ved at bide sig fast blandt osteriets kunder.

 

  • Ren gedeost, kan godt lugte lidt og være skarp i smagen. Men så snart gedeost blandes med urter, eksempelvist brændeælder, hvidløg eller timian, så neutraliseres lugten og skarpheden og gedeosten bliver en ost, som mange sværger til, når de først har smagt den, forklarer Jonna Dahl., og kommer med et lille ostefif;
  • Udhul tomater og fyld dem med lækker gedeost og bag dem i ovnen. resultatet bliver uimodståeligt.

 

 

Udover ost har Osteriet også et spændende udvalg af pålæg; skinke, forskellige rullepølser, paté og flere forskellige spegepølser.

 

Fra butikkens store udvalg kan kunder bestille osteanretninger, pålægsanretninger og de nye, spændende og meget populære tapasanretninger.

 

  • Med tapas anretningerne får man ligesom lidt af hele smagspaletten med i anretningerne; ost, pålæg, marinader m.m. Det er blevet populært, og vi har mange private og virksomheder, som bestiller det til deres sammenkomster, eller som take-away til fredagsmiddagen.

Hos Osteriet er ingen ordre for stor eller lille, og vi tager gerne imod bestillinger uden for menukortet, hvis du har andre ønsker.

 

– Alt der kan lade gøre, det klarer vi, og ser det som en spændende udfordring, forklarer Jonna Dahl.

Bestil Ost og Tapas ud af huset