Personalet

untitled
Heidi Ilkjær Lind-Nissen
Ansvarlig Chokolade, Kaffe/The, Specialiteter
Vinspecialisten-portræt-1-200x300
Henning Lind-Nissen
Ansvarlig Vin, Spiritus, Øl

Mobil 3013 1799

Vild med vin

Indehaveren af  Hobro Vinhandel elsker vin og bruger sammen med familien ferierne på at udforske vindestinationer rundt om i verden

Passionen

for de forædlede druer kommer vinhandlens kunder til gode, når Henning Lind-Nissen står bag disken i Østergade i Hobro og rådgiver og sludrer  om vine fra nær og fjern.

 

-Selv er jeg nok mest til italienske vine og Rhone, hvilket kunderne nok hurtigt finder ud af, når de besøger mig i butikken.

 

Henning Lind-Nissen forsikrer dog, at han bestemt også nyder vine fra andre lande end lige Italien, hvilket vinhandlens californiske og franske vinsmagninger er evidens for.

261
Vinhandler ved et tilfælde

Henning Lind-Nissen blev indehaver af Hobro Vinhandel ved lidt af et tilfælde. Han havde kørt som sælger i 11 år og følte, at der skulle ske noget nyt.

 

En dag kørte han igennem Hobro og så, at Hobro Vinhandel var sat til salg. Efter meget kort betænkningstid slog Henning Lind-Nissen til, købte og flyttede til Hobro fra Farsø med hele familien.

 

-Jeg havde forsøgt at starte lidt garagesalg op med vin hjemme i Farsø i håbet om, at det kunne blive til mere end det. Men, tilbuddet om at have egen butik med fokus med vin var jo en endnu bedre mulighed for at gøre min hobby til mit arbejde.

Åbningstider

Mandag – Torsdag 10:00 – 17:30
Fredag 10:00 – 18:00
Lørdag 10:00 – 13:00

Flytning var den rigtige beslutning

Efter nogle år på vinhandlens gamle adresse i udkanten af Hobro, satsede Henning Lind-Nissen og flyttede butikken til større lokaler og en bedre beliggenhed i centrum af Hobro.

 

– Det har vi ikke fortrudt. Den nye beliggenhed i Østergade, tæt på andre butikker og med gode parkeringsforhold, har været en gevinst – for os og vores kunder.

Ost og vin i samme butik var oplagt

Ost og vin akkompagnerer hinanden, så englene får lyst til at skåle. Og, da både Henning Lind-Nissen og hans kone har en fortid som mejerister, så lå det lige til højrebenet at kombinere vinhandlen med et osteri.

 

– Ostebutikken eksisterede fra 2012 og frem til 2019