Eksklusive gavekurve til den særlige anledning

 Hobro Vinhandel har fingeren på pulsen når det gælder alt det nye og spændende inden for vin, spiritus, chokolade og kaffe

I butikken på Østergade 3 i Hobro bugner det med eksklusive specialvarer fra nær og fjern.

Her kan kunder finde et imponerende udvalg af velsmagende vine, lokalt produceret specialøl,

gin og rom fra små specialproducenter og meget andet lækkert.

Vi pakker gerne en kurv mens du venter – i alle prisklasser.

Gavekurve der lægges mærke til

Det er da også hos Hobro Vinhandel at mange private og virksomheder ender, når de vil give jubilaren eller fødselaren en gavekurv ud over det sædvanlige.

 

  • Vi sælger rigtigt mange gavekurve. Faktisk så laver vi på en typisk måned mellem 400-500 gavekurve, forklarer Henning Lind-Nissen.

 

  • I en kurv vil vi typisk pakke to gode flasker ”hverdagsvin”, noget lækkert Summerbird- eller Aalborg-chokolade, vores egen liflige ”Farfars” kaffe og noget lokalbrygget specialøl fra Ugelris Gårdbryggeri, forklarer Henning Lind-Nissen.

 

Udover de populære gavekurve så er der også mange kunder, der vælger at forære noget af Vinhandlens ”hjemmebrændte” snaps, bitter eller akvavit til én, der fortjener det.

 

– Hobro Snaps, Mariagerfjord Bitter og juleakvavit får vi produceret på egen opskrift. Snapsen hældes  på nogle flotte karafler, og de er en flot, smagsrig og populær værtindegave, eller gave til jubilaren, forklarer Henning Lind-Nissen.

Produkter med en historie

Hos Hobro Vinhandel er det vigtigt, at produkterne på hylderne har en historie at fortælle. Om råvarerne og personen bag idéen. Masseproducerede produkter, der kun lystrer et neutralt varenummer, lader Vinhandlen de store supermarkedskæder om at sælge. I stedet bruger Henning Lind-Nissen og personalet tid på at finde nye og spændende produkter, som de mener deres kunder fortjener at stifte bekendtskab med.

 

 

 

Gin er in

På hylderne med spiritus er det ifølge Henning Lind-Nissen, rom der er det store hit. Men, specialproduceret gin, hvor der eksperimenters med brugen af krydderurter og bær er også begyndt at røre på sig.

 

– Det er især gin fra unge danske iværksættere og små, spændende tyske producenter, som vi sælger en del af, fortæller Henning Lind-Nissen, der fremhæver den spanske Gin Mare, som en gin, der er værd at væde tungen og ganen med.

152