Eksklusive gavekurve til den særlige anledning

Vinspecialisten i Hobro har fingeren på pulsen,  når det gælder alt det nye og spændende inden for vin, spiritus, chokolade og kaffe

I butikken på Østergade 3 i Hobro bugner det med eksklusive specialvarer fra nær og fjern.

Her kan kunder finde et imponerende udvalg af velsmagende vine, lokalt produceret specialøl,

gin og rom fra små specialproducenter og meget andet lækkert.

Vi pakker gerne en kurv mens du venter – i alle prisklasser.

Gavekurve der lægges mærke til

Det er da også hos  Vinspecialisten i Hobro, at mange private og virksomheder ender, når de vil give jubilaren eller fødselaren en gavekurv ud over det sædvanlige.

 

  • Vi sælger rigtigt mange gavekurve. Faktisk så laver vi på en typisk måned mellem 500-600 gavekurve, forklarer Henning Lind-Nissen, der er indehaver af Vinspecialisten i Hobro.

 

  • I en kurv vil vi typisk pakke to gode flasker ”hverdagsvin”, noget lækkert Summerbird- eller Xocolatl-chokolade, vores egen liflige ”Farfars” kaffe og noget lokalbrygget specialøl fra Ugelris Gårdbryggeri, forklarer Henning Lind-Nissen.

 

Udover de populære gavekurve så er der også mange kunder, der vælger at forære noget af Vinspecialisten i Hobros ”hjemmebrændte” snaps, bitter eller akvavit til én, der fortjener det.

 

– Hobro Snaps, Mariagerfjord Bitter og juleakvavit laver vi selv på egen opskrift. Vi hælder dem på nogle flotte karafler, og de er en flot, smagsrig og populær værtindegave, eller gave til jubilaren, forklarer Henning Lind-Nissen.

Produkter med en historie

Hos Hobro Vinhandel, som Vinspecialisten stadig kaldes i folkemunde, er det vigtigt, at produkterne på hylderne har en historie at fortælle. Om råvarerne og personen bag idéen. Masseproducerede produkter, der kun lystrer et neutralt varenummer, lader Vinhandlen de store supermarkedskæder om at sælge. I stedet bruger Henning Lind-Nissen og personalet tid på at finde nye og spændende produkter, som de mener deres kunder fortjener at stifte bekendtskab med.

 

Derfor kan man hos Vinspecialisten i Hobro blandt andet finde nødder, kiks og spændende pesto samt og olier, salte marmelader fra Nikolas Vahé.

 

  • Og når det gælder chokolade, så har vi i Xocolatl en nye spændende konkurrent til den populære Summerbird. Xocolatl produceres af Brødremenighedens Honningkagebageri anno 1789 i Christiansfeld. Blandt andet er deres fyldte frøer m. spiritus og creme et vanedannende bekendtskab.

 

Derudover er Henning Lind-Nissen en varm fortaler for, at man drikker sin vin af de druespecifikke Riedel vinglas, som sælges i butikken.

– Har man lyst, kan man jo prøve at drikke af dem til en af de mange hyggelige vinsmagninger som vi arrangerer hvert år, smiler Henning Lind-Nissen.

 

Gin er in

På hylderne med spiritus er det ifølge Henning Lind-Nissen, rom der er det store hit. Men, specialproduceret gin, hvor der eksperimenters med brugen af krydderurter og bær er også begyndt at røre på sig.

 

– Det er især gin fra unge danske iværksættere og små, spændende tyske producenter, som vi sælger en del af, fortæller Henning Lind-Nissen, der fremhæver den spanske Gin Mare, som en gin, der er værd at væde tungen og ganen med.

152