Om os

Hos Hobro Vinhandel er vi et ungt og energisk team. Trods vores lave gennemsnitsalder har vi mange års erfaring med vin, markedsføring, gaveløsninger og kundeservice.
Fælles for os alle er at vi elsker det vi laver. Vi vil bevise overfor vores kunder, at vi kan gøre det godt og skabe en sund forretning med glade kunder.

Daniel Granding

Butikschef

Til dagligt arbejder jeg primært med B2B salg, og markedsføring via. Facebook, Linkedin og E-mail. Det er bl.a. også mig, som har bygget vores hjemmeside. Derudover er jeg firmaets vinekspert. 

Yndlingsprodukt: Rødvine fra Chateauneuf du Pape, Ribera del Duero eller
en vellavet toscaner. Fede og fyldige hvidvine fra Bourgogne.

Direkte kontaktoplysninger:
ds@hobrovinhandel.dk
+45 28 23 29 38

Rene Rasmussen

Vinhandler

Jeg er ansvarlig for vores øl- og spiritussortiment. I mit tidligere virke som tjener, har jeg hjulpet tusindvis af kunder med at matche mad & drikkevarer – så det kan jeg med garanti også hjælpe dig med.  

Yndlingsprodukt: Whisky og specialøl er min helt store passion. Især vores øl fra Kragelund Bryghus er jeg stor fan af.

Malou Jellesen

Elev

I August 2020 ansatte vi vores superelev, Malou. Hun skal lære alt hvad der er at vide om at drive en moderne vinforretning – og får sideløbende grundlæggende undervisning i vinens verden..

Yndlingsprodukt: Udover en forkærlighed for indpakning af gavekurve er Malou især glad for vores mousserende vine og chokolader..

Bonusinfo: Du kan høre Malou komme kørende. Ikke pga. bilen med pga. bilens højtalere, som ikke får for lidt.

Tilde Damborg

Ungarbejder

Til dagligt går Tilde i 9.klasse på Hobro Friskole. 1-2 gange om ugen hjælper Tilde til i butikken. Sammen med Mathilde er det Tildes ansvar, at butikken altid fremstår pæn og ryddelig. Derudover er de vores brygmesterteam på vores populære “Farfars kaffe” – den skal du smage! .

Yndlingsprodukt: ALT med chokolade!.

Bonusinfo: Udover arbejdet i Hobro Vinhandel, elsker Tilde at tilbringe tid med hendes hest.

Mathilde Sørensen

Ungarbejder

I December 2020 blev Mathilde en del af vores TEAM. Til dagligt går Mathilde i 9. klasse på Rosendalskolen. 1-2 gange om ugen hjælper hun til i vores forretning. Tilde og Mathilde er fælles om at holde vores butik pæn og ryddelig. Derudover er de vores brygmesterteam på vores populære “Farfars kaffe” – den skal du smage! .

Bonusinfo: Når Mathilde er færdig med folkeskolen, vil hun gerne læse videre på HHX – hun vil nemlig gerne arbejde med økonomi & investering.

Emma Rothmann

Salgsassistent

Til dagligt læser Emma sundhedsteknologi på Aalborg Universitet. Ved siden af sit studie er hun 2-4 gange om måneden i butikken. Inden sit studie var Emma 2 år på vores “hovedkontor” Supervin/Novin og opnåede her godt kendskab til interne processer og produktportefølje. Emma rådgiver vores kunder, og så er hun hun en haj til at lave utrolig flotte gavekurve.

Yndlingsprodukt: Chokolade, kaffe og rødvine fra Ribera Del Duero (især vinene fra producenten, Lopez Cristobal).

Bonusinfo: Emma ELSKER at hækle. Hun har sågar formået at hækle en tro kopi af Kaj Bojesen aben.


Åbningstider

Man – fredag 10:00 – 17:30
Lørdag 10:00 – 13:00

Østergade 3
9500 Hobro

Kontakt os

Post@hobrovinhandel.dk
98 52 04 59

Cookiepolitik

Persondatapolitik

Følg Hobro Vinhandel