Persondatapolitik

Persondatapolitik

Kontakt og persondataansvarlig

Hobrovinhandel er dataansvarlig for de personoplysninger der behandles, når du er kunde hos os eller benytter dig af vores services, herunder hjemmesiden, nyhedsbreve, Sociale Medier mv. Du kan til en hver tid rette henvendelse via nedenstående.

Firma:
Hobrovinhandel
Østergade 3
9500 Hobro
Mail: post@hobrovinhandel.dk
CVR: 40362266

Persondataansvarlig:
Daniel Sloth
Mail: ds@hobrovinhandel.dk

Personlige oplysninger
Hos hobrovinhandel.dk indsamler vi udelukkende almindelige personoplysninger på vores kunder. Oplysningerne/Persondata behandles fortroligt, og kan f.eks. være:

  • Navn
  • Adresse
  • Firmanavn
  • E-mail
  • Tlf. nr.
  • Alternativ lev. Adresse

Persondata indsamles ved tilmelding til nyhedsbrev og tilmeldingsformular på hobrovinhandel.dk eller via tilmeldingsformular på Facebook og sociale medier. Kunden giver samtykke ved aktivt at udfylde separat tjekboks.

Oplysningerne indsamles med det formål at kunne bruge dem til markedsføringsformål, såsom tilbud, invitationer, nyheder m.m., typisk i form af e-mails.

Den registrerede kan til enhver tid kontakte dataansvarlig ved Hobrovinhandel.dk (Daniel Sloth, e-mail: ds@hobrovinhandel.dk, tlf. nr.: 98520459) og få indsigt i, hvordan data behandles og kan til enhver tid rette, slette og blive “glemt”, hvis det ønskes.

Ved brud på datasikkerheden vil den GDPR-ansvarlige hos Hobrovinhandel.dk identificeret problemet og indenfor 72 timer kontakte Datatilsynet med en risikovurdering, der beskriver problemet samt kontakte de registrerede som bruddet kan have følger for.

Åbningstider

Man – fredag 10:00 – 17:30
Lørdag 10:00 – 13:00

Østergade 3
9500 Hobro

Kontakt os

Post@hobrovinhandel.dk
98 52 04 59

Cookiepolitik

Persondatapolitik

Følg Hobro Vinhandel