Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/hobrovin/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/hobrovin/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
Hobro Vinhandel | Smagninger
 

Bliv udfordret på smagen

Vinspecialisten i Hobros vin- og spiritussmagninger byder på nye spændende varianter under deres mange hyggelige smagningsarrangementer

IMG_3530
165
vinsmagningsarrangementer

Har du lyst til at blive introduceret for nye og spændende vine og lære lidt om, hvilke typer, der bedst matcher din næste søndagsmiddag, så er et af vinspecialistens næste vinsmagningsarrangementer lige noget for dig.

 

Ved smagningerne er Vinspecialisten i Hobro altid vært for en let anretning fra deres eget osteri.  Det kan være en sprød sandwich, lidt lækkert ost eller en spændende tapas-anretning.

 

Smagfuldt forkælelse af kunderne

Hos Vinspecialisten bruger man de mange forskellige smagninger, de har i løbet af et år til at forkæle deres kunder.

Her har vi muligheden for at introducere vores kunder for vine, som vi synes er spændende – i alle prislejer. Det er vine til under 50 kroner, vine under 100 kroner og vine til 300 kroner og derover, fortæller Henning Lind-Nissen, indehaver af Vineksperten i Hobro.

 

Vin du ikke havde regnet med, at du kunne lide

Det er Henning Lind-Nissens erfaring, at danskere sværger til at hælde italiensk vin i glassene.

 

Det skyldes nok, at der er større variation blandt de italienske vine, og så har mange danskere nok også nogle gode ferieminder tilknyttet italienske vine. Chilenske og spanske vine er også populære, mens fransk vin for tiden nok hænger en smule bagefter.

Men ifølge Henning Lind-Nissen, så er smagningerne, også til for at udfordre til deltagerne på deres smagspræferencer.

 

– Vi oplever tit, at folk har proklameret, at de ikke er til en bestemt type vin inden en smagning, for derefter at ”omvende” dem og se dem købe netop den type vin hjem, som de ellers tidligere havde en aversion imod, griner Henning Lind-Nissen.

157

Et lille tip, der gør vinen mere velsmagende

 

Når det gælder vin, så har Henning Lind-Nissen et simpelt råd, der kan hjælpe med at få enhver vin til at smage endnu bedre.

 

– Vin skal iltes inden den drikkes, men det er ikke nok bare at trække flasken op og så lade den stå og ånde i 15 minutter. Prøv i stedet at hælde vinen på en karaffel, eller i en skål – og så tilbage på flasken igen. Det er tydeligt, at vinen vil være mere blød og fuld af nuancer. Prøv det, anbefaler Henning Lind-Nissen.

175
Rom- og whiskysmagninger

Det kan måske også være, at i på oldboysholdet har lyst til at tage skridtet videre fra Captain Morgan og Johnny Walker, og derfor gerne vil vide lidt mere om – og smage på forskellige fine whiskyer og rom.

 

Adskillige gange årligt afholder Vinspecialisten også rom- og whiskysmagninger, hvor nysgerrige sjæle kan smage og lære om produkter fra kendte og spændende små destillerier.  Det er nogle sjove og hyggelige aftener, hvor forskellige importører præsenterer os for spændende ting og sager fra nær og fjern.

Sådan kommer du til prøvesmagning hos Vinspecialisten i Hobro

Har man lyst til at deltage i vinspecialistens smagninger, så kan man tilmelde sig deres vinklub. Det koster 150,- at blive medlem og udover adgang til smagninger og hyggeligt samvær, så får man 5 % rabat, når man som medlem handler hos Vinspecialisten – ikke kun i Hobro, men hele landet.

  • Her prøvesmager vi på mellem 8-14 forskellige flasker fra gæstende importører, forklarer Henning Lind-Nissen, der ikke er bleg på at give sit bud på en whisky, der smager.
  • Cask Islay. Det er whisky, der er let røget på sherryfade med en afrundet og blød smag. Det er en god mellemting, som alle kan nyde.
058