Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/hobrovin/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/hobrovin/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
Hobro Vinhandel | Hobro Vinhandel

 Vinhandlen er fyldt med lækre varer, b.la på spiritus, hvor vi har rigtig mange flotte gaveæsker. Du finder et stort udvalg på især GIN og ROM

Kig forbi og lad dig friste af en smagsprøve

 

 

 

 

 De 3 varianter fra PURE finder du selvfølgelig i butikken.

Kom og smag på PURE Lakrids, du vil elske den :-)

81e79d3b9bcd521c654f

 

 

20180913_094426

Deltag i vores smagninger.

 

 Vi byder dig indenfor hos din lokale specialbutik i Hobro hvor du finder alle de lækre varer som gør livet skønnere ! Vi har et stort udvalg af vin i alle prisklasser og sælger chokolade fra førende mærker som Frellsen, Summerbird, Bülow og Aalborg Chokoladen :-)

Rom er stadig populært i Danmark og vi rådgiver gerne til det rigtige valg af mørk rom. Vi har f.eks vores egen “HOBRO MARITIM ROM  ” – en lækker blød rom der forkæler din gane !

GIN er det nye “sort” og vi har et godt udvalg til dig der vil prøve lidt nyt. Tonicvand i mange varianter finder du også på hylderne.

LOVE-2017-raspberry_large

LAGAVULIN 25 år - 200 års jubilæumsudgave

lagavulin-25-ar-200ars-jubilaeum

NY NY NY.....A.H RIISE 100 års Jubilæumsflaske

riise

Skal du holde fest har vi gode anbefalinger til vin-menu. Lad os få en snak og en smagsprøve på nogle muligheder,- så finder vi den rette løsning !

Vi sørger for at der er vin nok,- og du afregner efter festen 😉

Stort udvalg af vin

Et interessant og internationalt udvalg af alle slags vine. Stor erfaring og god sparring til at finde den rigtige vin.

Delikatesser til enhver lejlighed

Den perfekte gave til dem du holder af finder du her. Hvem elsker ikke en aften med lækker selvforkælelse?

Kaffe og the

Vi specialiserer os i meget mere end vin. Kaffe og the fra de varme lande er også at finde på vore hylder.

040

Bliv udfordret på smagen

Vinhandlens vin- og spiritussmagninger byder på nye spændende varianter under deres mange hyggelige smagningsarrangementer

 

Har du lyst til at blive introduceret for nye og spændende vine og lære lidt om, hvilke typer, der bedst matcher din næste søndagsmiddag, så er et af Vinhandlens næste vinsmagningsarrangementer lige noget for dig.

Læs mere

Følg os på Facebook

Få besked om gode tilbud, smagninger, arrangementer samt meget andet på vores Facebook side

Meget mere end vin

Du finder ligeledes specialiteter & god dansk chokolade. Vi kan også byde på friskmalet kaffe (økologisk Mexico, eller Farfar`s specialblanding)- 11 forskellige smagskaffer og 51 forskellige slags the.

Læs mere
034