Handelsbetingelser

Handelsbetingelser hos hobrovinhandel.dk


Hobro Vinhandel ApS

Østergade 3

9500 Hobro

CVR nr.: 40362266

Telefon: +45 9852 0459

Email: post@hobrovinhandel.dk

 

Priser

Hos Hobro Vinhandel (både i vores fysiske butik, og på vores webshop www.hobrovinhandel.dk) er alle priser i danske kroner og angivet inkl. moms og afgifter. Der tages forbehold for udsolgte varer.

 

Betaling

Hobro Vinhandel modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, American Express, Maestro, UnionPay, Shop Pay, Apple Pay og Google Pay.

Du vil som kunde hos Hobro Vinhandel IKKE blive opkrævet transaktions- eller kortgebyr. De udgifter påtager vi os hos Hobro Vinhandel.

Betalingen vil først blive trukket på din konto når én af følgende hændelser sker:
(Levering) Varen udleveres til PostNord.
(Afhentning) Varen er sat til side i dit navn i butikken.

 

Levering

Vi afsender ordrer mandag, onsdag og fredag. Alle ordrer der er gennemført inden kl. 12 på disse dage, vil blive sendt afsted samme dag.

Leveringstiden vil som hovedregel være 1-3 hverdage. 

Vi sender med PostNord til hele Danmark. Vi leverer ikke til udlandet, og ikke til Færøerne og Grønland.

På ordrer der overstiger 1.000 DKK, er leveringen gratis.
På ordrer der beløber sig til mindre end 1.000, er prisen for levering 49 DKK.

PostNord leverer ordrerne direkte til den angivet leveringsadresse. Det er på nuværende tidspunkt ikke muligt, at få ordren leveret til pakkeshop.

Kan varen af flere omgange ikke leveres til den angivne leveringsadresse, sendes den retur til Hobro Vinhandel og du krediteres det fulde beløb.

Hobro Vinhandels ekstraordinære smagsgaranti: (Ved køb af hele kasser med 6 fl.)

Hvis du ikke er tilfreds med vinen, kan du aflevere de resterende 5 flasker.

Vi refunderer hele betalingen - det gælder også den første, åbnede flaske (maks. 1 md. efter køb). Hobro Vinhandel betaler for returfragten, dén udgift vil IKKE blive pålagt dig som kunde.

Hvis du ønsker at benytte vores ekstraordinære smagsgaranti, skal du blot rette henvendelse til kundeservice på mail post@hobrovinhandel.dk eller via. telefon 9852 0459. Returordrer bookes igennem PostNord, som afhenter pakken på din adresse.

 

Fortrydelsesret

Hos Hobro Vinhandel har du altid 14 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesretten løber fra den dag, hvor ordren er leveret hos dig (i din varetægt).

Imødekommelse af fortrydelsesretten og returnering af varen sker kun, hvis varen returneres i væsentlig samme stand og mængde, som den blev modtaget. Bruges varen på en måde, der formindsker varens salgsværdi væsentligt, bortfalder fortrydelsesretten.

Hvis du ønsker at benytte fortrydelsesretten, skal du henvende dig til Hobro Vinhandels kundeservice på mail post@hobrovinhandel.dk eller ringe til 9852 0459, og så arrangerer Hobro Vinhandel booking af returfragt, samt holder udgifterne herfor.

Bemærk - vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Klageadgang - Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte post@hobrovinhandel.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus.

Returnering

Der gælder ved returnering samme vilkår som beskrevet under ”Hobro Vinhandels ekstraordinære smagsgaranti” og ”Fortrydelsesret”.


Reklamationsret

Når du foretager et køb på www.hobrovinhandel.dk har du naturligvis 2 års reklamationsret. Det betyder, at du har mulighed for at få varen ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, alt afhængig af den konkrete situation.

Reklamationsretten kan være begrænset af varens naturlige holdbarhed. Varens holdbarhedsdato fremgår af emballagen eller af produktbeskrivelsen. En eventuel refusion vil som udgangspunkt blive tilbagebetalt via. den betalingsmetode, der er brugt til betaling af ordren, medmindre andet aftales med Hobro Vinhandel.

For at benytte reklamationen skal denne være berettiget, og må dermed ikke være som følge af fejl og skader opstået ved forkert håndtering af produktet.
Reklamationen skal ske i ”rimelig tid”. Hvis du reklamerer indenfor 60 dage efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

 

Lovgivning om salg af alkohol

Hobro Vinhandel er underlagt dansk lov omkring salg af alkohol. Det betyder:
- Personer i alderen 0-16 år må IKKE købe alkoholiske drikke.
- Personer i alderen 16-18 år må købe alkoholiske drikke med op til 16,5% alk.
- Personer i alderen +18 år må købe alle alkoholiske drikke.

 • Daniel/butikschef

  Daniel har ansvaret for den daglige drift af virksomheden og ledelse af personale. Derudover arbejder han med virksomhedens markedsføring – og håndtere vores største erhvervskunder.

 • Mathias / Vinhandler

  Når du handler i Hobro Vinhandel kan du trygt gå til vores dygtige vinhandler Mathias. Han har altid øje for vores bedste knaldtilbud – og i øvrigt en passion for at finde vores “skjulte skatte”.

  Bonus info:Får du sat Mathias blod under et mikroskop vil du kunne finde spor af Barolo og Brunello...

 • Jonas / Vinhandler trainee

  Jonas er vores nye super-elev. Han er godt i gang med at lære, alt om at drive en moderne vinhandel. Han får løbende undervisning i vinens verden.


  Bonus info: Jonas’ nytårsforsæt i 2023 er opbygge en seriøs vinsamling. I øvrigt er Jonas frivillig og anpartshaver i det lokale bryggeri, Bies Bryghus.