Mød os. Vi er Hobro Vinhandel

Hobro Vinhandel er dit vin-supermarked. Butikken er indrettet som et mindre varehus - med brede gange, vin i kassevis, rabatter i massevin (lagde du mærke til rimet?). Med mere end 20.000 flasker i butikken er vin omdrejningspunktet. Vi har over årene opbygget et større sortiment indenfor spiritus, specialøl og konfekture.

 • Daniel / butikschef

  Daniel har ansvaret for den daglige drift af virksomheden og ledelse af personale. Derudover arbejder han med virksomhedens markedsføring – og håndtere vores største erhvervskunder.

 • Mathias / Vinhandler

  Når du handler i Hobro Vinhandel kan du trygt gå til vores dygtige vinhandler Mathias. Han har altid øje for vores bedste knaldtilbud – og i øvrigt en passion for at finde vores “skjulte skatte”.

  Bonus info:Får du sat Mathias blod under et mikroskop vil du kunne finde spor af Barolo og Brunello...

 • Jonas / Vinhandler trainee

  Jonas er vores nye super-elev. Han er godt i gang med at lære, alt om at drive en moderne vinhandel. Han får løbende undervisning i vinens verden.


  Bonus info: Jonas’ nytårsforsæt i 2023 er opbygge en seriøs vinsamling. I øvrigt er Jonas frivillig og anpartshaver i det lokale bryggeri, Bies Bryghus.

 • Josephine / Ungarbejder

  Josephine hjælper til i Hobro Vinhandel 1-3 gange om ugen. Hun assisterer de tre herre i butikken og er derudover ansvarlig for at Hobro Vinhandel altid har frisklavet og flotte gavekurve til salg.

 • Mathilde / Ungarbejder

  Det er Mathildes opgave, at holde vores butik pæn og ryddelig. Derudover er hun en del af vores brygmesterteam på vores populære “Farfars kaffe” – den skal du smage!

  Bonus info:
  Mathilde elsker tal og teknologi, og vil på sigt gerne arbejde med økonomi og investering

 • Er du vores nye kollega?

  Vi søger løbende nye ansatte til vores butik, så tøv endelig ikke med at sende en ansøgning til os via. mailen post@hobrovinhandel.dk

  Uanset om du søger praktikplads, elevplads, timeansættelse, deltid eller fuldtid er du meget velkommen til at sende en ansøgning til os.