Om os

Hos Hobro Vinhandel er vi et ungt og energisk team. Trods vores lave gennemsnitsalder, har vi mange års erfaring med vin, markedsføring, gaveløsninger og kundeservice.

Fælles for os alle er, at vi elsker det vi laver. Vi vil bevise overfor vores kunder, at vi kan gøre det godt og skabe en sund forretning med glade kunder.

Daniel / Butikschef
Til dagligt arbejder Daniel primært med B2B salg, og markedsføring via Facebook, LinkedIn og E-mail. Derudover er Daniel, Hobro Vinhandels vinekspert. 


Bonus info:
Daniels fortrukne vine er Rødvine fra Chateauneuf du Pape, Ribera del Duero eller en vellavet toscaner. Fede og fyldige hvidvine fra Bourgogne.

Mathias / Vinhandler
Mathias har erfaring fra dagligvarebranchen, og har vin som sin store passion. Nu nyder han i fulde drag, at kunne arbejde med sin hobby her i Hobro Vinhandel.


Bonus info:
Mathias’ fortrukne vine er umiddelbart italienske vine, især Ripasso – men noget siger ham, at han med tiden nok skal blive “arbejdsskadet” og få andre præferencer.

Malou / Vinhandler trainee
Malou er vores super-elev. Hun er godt i gang med at lære, alt om at drive en moderne vinhandel. Hun får løbende undervisning i vinens verden.

Bonus info:
Udover en forkærlighed for indpakning af gavekurve er Malou især glad for vores mousserende vine og chokolader.

Er du vores nye kollega?
Vi søger løbende nye ansatte til vores butik, så tøv endelig ikke med at sende en ansøgning til os via. mailen post@hobrovinhandel.dk

Uanset om du søger praktikplads, elevplads, timeansættelse, deltid eller fuldtid er du meget velkommen til at sende en ansøgning til os.

“Mortensen” / Ungarbejder
Mortensen hjælper til i Hobro Vinhandel 1-3 gange om ugen. Hun sørger for altid flotte gavekurve samt at holde vores butik pæn og ryddelig. Derudover er hun brygmester på vores populære “Farfars kaffe” – den skal du smage!  

Bonusinfo:
Mortensen har hjulpet til på familiens kvæggård siden hun var 10 år.

Mathilde / Ungarbejder
Mathilde er at finde i Hobro Vinhandel 1-2 gange om ugen. Det er Mathildes opgave, at holde vores butik pæn og ryddelig. Derudover er hun en del af vores brygmesterteam på vores populære “Farfars kaffe” – den skal du smage!

Bonus info:
Mathilde elsker tal og teknologi, og vil på sigt gerne arbejde med økonomi og investering.

Åbningstider

Man – fredag 10:00 – 17:30
Lørdag 10:00 – 14:00

CVR NR. 40362266

Østergade 3
9500 Hobro

Følg Hobro Vinhandel