Om os

Hos Hobro Vinhandel er vi et ungt og energisk team. Trods vores lave gennemsnitsalder har vi mange års erfaring med vin, markedsføring, gaveløsninger og kundeservice.
Fælles for os alle er at vi elsker det vi laver. Vi vil bevise overfor vores kunder, at vi kan gøre det godt og skabe en sund forretning med glade kunder.

Daniel Granding

Vinkøbmand

Udover at dele det overordnede ansvar med Frederikke er jeg firmaets vinekspert. Til dagligt arbejder jeg primært med B2B salg, men også markedsføring via. Facebook, Linkedin og E-mail. Det er bl.a. også mig, som har bygget vores hjemmeside.  

Yndlingsprodukt: Rødvine fra Chateauneuf du Pape, Ribera del Duero eller
en vellavet toscaner. Fede og fyldige hvidvine fra Bourgogne.

Direkte kontaktoplysninger:
ds@hobrovinhandel.dk
+45 28 23 29 38

Frederikke Naubert

Vinhandler

Udover at dele det overordnede ansvar med Daniel arbejder jeg primært med vores leverandører, fakturering og kreative gaveløsninger..

Yndlingsprodukt: The, øl og rom.

Direkte kontaktoplysninger:
fn@hobrovinhandel.dk
+45 22 43 59 16

Malou Jellesen

Elev

I August 2020 ansatte vi vores nye superelev, Malou. Hun skal lære alt hvad der er at vide om at drive en moderne vinforretning – og får sideløbende grundlæggende undervisning i vinens verden. .

Yndlingsprodukt: Udover en forkærlighed for indpakning af gavekurve er Malou især glad for vores mousserende vine og chokolader.

Tilde Damborg

Ungarbejder

Til dagligt går Tilde i 9.klasse på Hobro Friskole. 2 gange om ugen hjælper Tilde til i butikken. Det er Tildes ansvar, at butikken altid fremstår pæn og ryddelig. Derudover er Tilde brygmester på vores populære “Farfars kaffe” – den skal du smage!

Yndlingsprodukt: ALT med chokolade!

Emma Rothmann

Salgsassistent

Til dagligt læser Emma sundhedsteknologi på Aalborg Universitet. Ved siden af sit studie er hun 2-4 gange om måneden i butikken. Inden sit studie var Emma 2 år på vores “hovedkontor” Supervin/Novin og opnåede her godt kendskab til interne processer og produktportefølje. Derudover kan hun tage æren for størstedelen af vores færdigpakkede gavekurve.

Yndlingsprodukt: Chokolade, kaffe og rødvine fra Ribera Del Duero (især vinene fra producenten, Lopez Cristobal).


Åbningstider

Man – fredag 10:00 – 17:30
Lørdag 10:00 – 13:00

Østergade 3
9500 Hobro

Kontakt os

Post@hobrovinhandel.dk
98 52 04 59

Cookiepolitik

Persondatapolitik

Følg Hobro Vinhandel