Om os

Hos Hobro Vinhandel er vi et ungt og energisk team. Trods vores lave gennemsnitsalder har vi mange års erfaring med vin, markedsføring, gaveløsninger og kundeservice.
Fælles for os alle er at vi elsker det vi laver. Vi vil bevise overfor vores kunder, at vi kan gøre det godt og skabe en sund forretning med glade kunder.

Daniel

Butikschef

Til dagligt arbejder jeg primært med B2B salg, og markedsføring via. Facebook, Linkedin og E-mail. Det er bl.a. også mig, som har bygget vores hjemmeside. Derudover er jeg firmaets vinekspert. 

Yndlingsprodukt: Rødvine fra Chateauneuf du Pape, Ribera del Duero eller
en vellavet toscaner. Fede og fyldige hvidvine fra Bourgogne.

Mathias

Vinhandler

Jeg har erfaring fra dagligvarebranchen, men har (som så mange andre) vin som min store passion – og nu nyder jeg i fulde drag, at jeg hver dag kan arbejde med min hobby her i Hobro Vinhandel 

Yndlingsprodukt: Umiddelbart er jeg meget til italienske vine, især Ripasso – men noget siger mig, at jeg med tiden nok skal blive “arbejdsskadet” og få andre præferencer.

I min fritid elsker jeg at spille guitar foran min lille datter.

Malou

Vinhandler trainee

I August 2020 ansatte vi vores superelev, Malou. Hun skal lære alt hvad der er at vide om at drive en moderne vinforretning – og får sideløbende grundlæggende undervisning i vinens verden..

Yndlingsprodukt: Udover en forkærlighed for indpakning af gavekurve er Malou især glad for vores mousserende vine og chokolader..

Bonusinfo: Du kan høre Malou komme kørende. Ikke pga. bilen med pga. bilens højtalere, som ikke får for lidt.

Laura

Ungarbejder

I Juli 2021 blev Laura en del af vores TEAM. Til dagligt går Laura på gymnasium lokalt her i Hobro. 1-2 gange om ugen hjælper hun til i vores forretning. Det er Lauras opgave, at holde vores butik pæn og ryddelig. Derudover er hun en del af vores brygmesterteam på vores populære “Farfars kaffe” – den skal du smage! 

Bonusinfo: Udover flotte sløjfer og et klinisk stykke rengøringsarbejde bidrager Laura med en forfriskende uformel tone på arbejdspladsen.

“Mortensen”

Ungarbejder

I Juli 2021 blev Mortensen en del af vores TEAM. Til dagligt går hun på gymnasium lokalt her i Hobro. 1-2 gange om ugen hjælper hun til i vores forretning. Det er hendes fornemmeste opgave at pakke flotte gavekurve samt at holde vores forretning pæn og ryddelig. Derudover er hun en del af vores brygmesterteam på vores populære “Farfars kaffe” – den skal du smage!  

Bonusinfo: Mortensen har hjulpet til på familiens kvæggård siden hun var 10 år.

Mathilde

Ungarbejder

I December 2020 blev Mathilde en del af vores TEAM. Til dagligt går Mathilde på gymnasium lokalt her i Hobro. 1-2 gange om ugen hjælper hun til i vores forretning. Det er Mathildes opgave, at holde vores butik pæn og ryddelig. Derudover er hun en del af vores brygmesterteam på vores populære “Farfars kaffe” – den skal du smage! .

Bonusinfo: Mathilde elsker tal og teknologi, og vil på sigt gerne arbejde med økonomi og investering.

Åbningstider

Man – fredag 10:00 – 17:30
Lørdag 10:00 – 13:00

Østergade 3
9500 Hobro

Følg Hobro Vinhandel