Om os

Hos Hobro Vinhandel er vi et ungt og energisk team. Trods vores lave gennemsnitsalder, har vi mange års erfaring med vin, markedsføring, gaveløsninger og kundeservice.

Fælles for os alle er, at vi elsker det vi laver. Vi vil bevise overfor vores kunder, at vi kan gøre det godt og skabe en sund forretning med glade kunder.

Daniel / Butikschef
Daniel har ansvaret for den daglige drift af virksomheden og ledelse af personale. Derudover arbejder han med virksomhedens markedsføring – og håndtere vores største erhvervskunder.

Bonus info:
Daniels nytårsforsæt i år 2022 er at drikke mere mousserende vin.

Mathias / Vinhandler
Når du handler i Hobro Vinhandel kan du gå til vores dygtige vinhandler Mathias. Han har altid øje for vores bedste knaldtilbud – og i øvrigt en passion for at finde vores “skjulte skatte”.


Bonus info:
Får du sat Mathias blod under et horoskop vil du kunne finde spor af Barolo og Brunello...

Jonas / Vinhandler trainee
Jonas er vores nye super-elev. Han er godt i gang med at lære, alt om at drive en moderne vinhandel. Han får løbende undervisning i vinens verden.


Bonus info:
Jonas har en portvinsklub med en håndfuld gode venner – og er i øvrigt anpartshaver i det lokale bryggeri, Bies Bryghus. Ham kan du gå til når det omhandler specialøl og portvin.

Er du vores nye kollega?
Vi søger løbende nye ansatte til vores butik, så tøv endelig ikke med at sende en ansøgning til os via. mailen post@hobrovinhandel.dk

Uanset om du søger praktikplads, elevplads, timeansættelse, deltid eller fuldtid er du meget velkommen til at sende en ansøgning til os.

Mathilde / Ungarbejder
Mathilde hjælper til i Hobro Vinhandel 1-3 gange om ugen. Hun assisterer de tre herre i butikken og er derudover ansvarlig for at Hobro Vinhandel altid har frisklavet og flotte gavekurve til salg.

Bonusinfo:
Mathilde har hjulpet til på familiens kvæggård siden hun var 10 år.

Mathilde / Ungarbejder
Det er Mathildes opgave, at holde vores butik pæn og ryddelig. Derudover er hun en del af vores brygmesterteam på vores populære “Farfars kaffe” – den skal du smage!

Bonus info:
Mathilde elsker tal og teknologi, og vil på sigt gerne arbejde med økonomi og investering.

Åbningstider

Man – fredag 10:00 – 17:30
Lørdag 10:00 – 14:00

CVR NR. 40362266

Østergade 3
9500 Hobro

Følg Hobro Vinhandel